Verblijf

"We genieten nog even van de zon die langzaam aan de horizon verdwijnt. De kinderen zitten in de hottub, terwijl wij samen natafelen op het terras, onze buik nog vol van een heerlijke bbq op de Yakiniku Grill". Het Polderhuys is van alle gemakken voorzien. De keuken biedt alle ruimte om voor de hele familie te kunnen koken. De woonkamer is sfeervol ingericht, inclusief houtkachel voor gezellig knusse familieavonden. In het hele huis kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi.
 

4 Slaapkamers

In de accommodatie is ruimte voor 8 personen, verdeelt over 4 slaapkamers. De kamers zijn voorzien van 2 éénpersoons bedden, en de kinderslaapkamer is voorzien van een stapelbed.
 

Ruime ​tuin

Ook de ruime tuin is van alle gemakken voorzien. De kinderen kunnen alle energie kwijt op de trampoline en de skelter, terwijl u heerlijk uitrust op het terras. En wanneer u echt wilt onthaasten heeft u een eigen privé hot tub ter beschikking. 
 

Luxe barbecuen

Wanneer u trek heeft kunt op het terras aan de slag met de Yakiniku Grill. Iedereen is een meestergriller met de Yakiniku, een keramische kamado naar traditioneel Japans model. U maakt eenvoudig vlees, vis, vegetarisch en zelfs heerlijke desserts op deze luxe barbecue.