Polderhuys

"Wat een prachtig uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse polders! Heerlijk genieten met een kopje koffie en de krant, terwijl de kinderen springen op de trampoline en de schapen en koeien grazen in de wei." Polderhuys de Veerhoek is een luxe vakantiewoning voor 8 personen in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, dicht bij mooie Belgische steden, prachtige Zeeuwse stranden en rustige groene polders.
 
Het vakantiehuis biedt u alle comfort en is met sfeer ingericht. U heeft de beschikking over een grote eigen tuin met een gezellig terras. Alles is aanwezig voor een heerlijk ontspannen familievakantie. En uw verblijf wordt extra leuk door de aanwezige trampoline, hottub en Yakiniku Grill.
 
Vanuit het vakantiehuis geniet u van een weids uitzicht over de grote tuin en achterliggende weilanden. Het Polderhuys is gelegen op een agrarisch bedrijf, maar u heeft als gast alle rust en privacy. Wij laten u graag kennis maken met de boerderijdieren.

Polderhuys de Veerhoek heeft alles in huis voor een geslaagde familievakantie. Bekijk eenvoudig de beschikbaarheid via het kopje "zoek en boek".
 
Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis.