Omgeving

Stranden die tot de schoonste van Nederland behoren op circa 8 km afstand, mooie fiets- en wandelroutes, vestigingstadjes, kunstdorpen en historische steden. Dit én meer vindt u rondom Polderhuys De Veerhoek. 
 

Fietsen en wandelen

De omgeving is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. U kunt mooie fietstochten maken naar het gezellige vestingstadje Sluis, de mondaine badplaats Knokke-Heist of langs de Zeeuwse kust. Tijdens lange wandelingen over de aangegeven paden geniet u van de rust en lange vergezichten. 
 

Brugge

De historische stad Brugge kent veel monumentale gebouwen, sfeervolle straatjes en vele kanaaltjes. Het begijnhof, het Belfort, het historisch stadscentrum en de Heilig bloedprocessie staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het centrum dateert uit de Middeleeuwen en is voor zowel de cultuurliefhebber als de culinaire genieter een echte aanrader. Een stad die iedereen een keer gezien moet hebben!
 

Sluis

Op een kwartier afstand van het vakantiehuisje ligt het gezellige vestingstadje Sluis. De stad speelde een belangrijke rol in de Nederlandse geschiedenis. Veel van de oude gebouwen zijn goed bewaard gebleven, ook de oude wallen van Sluis zijn te bezichtigen.  
 

Knokke

Knokke-Heist is een trendy badplaats aan de Belgische kust en een attractie op zich. Flaneren langs de boulevard, (window)shoppen in exclusieve boetieks of uw hart ophalen aan de vele kunstgaleries.
 

Oostburg

Polderhuys de Veerhoek ligt net buiten Oostburg. Oostburg ligt in het centrum van West Zeeuws-Vlaanderen en vervult ook letterlijk een centrumfunctie. Eenhoornstad Oostburg heeft enkele leuke bezienswaardigheden en biedt alle voorzieningen voor uw dagelijkse behoeften. Iedere woensdag is het watertanden op de gezellige weekmarkt.
 

De Zeeuwse kust

De Zeeuwse kust is een van de grootste publiektrekkers van de omgeving. Op slechts 8 km afstand kunt u een heerlijke strandwandeling maken over één van de schoonste stranden van Nederland. Ook als u lekker wilt lunchen of dineren biedt de vele horeca langs de Zeeuws-Vlaamse kust uitkomst. Bij Breskens vindt u de oudste nog bestaande gietijzeren vuurtoren van Nederland.